top of page
melanie-25.png

Transformational
Cupping

Transformational Cupping is een combinatie van cupping, manuele therapie, voeding en detoxen. Hierbij worden zeer diverse technieken gecombineerd en bereiken we fantastische resultaten.

 

Alles wordt in beweging gebracht; de tool is de cup waarmee we de huid vacuüm trekken en verklevingen die daaronder zitten (zowel de oppervlakkige als zeker ook de diepe) lostrekken. Hierdoor kan alles weer doorstromen in het lichaam. Er ontstaat weer ruimte en zuurstofrijk bloed. Knopen schieten los, afvalstoffen en verklevingen met vet schieten los en alles wordt weer doorbloed en gevoed. Alle onnodige ballast kan nu afgevoerd worden.

 

Waarbij kan cupping helpen?

  • Bij rug-, nek- en schouderklachten

  • Vermindering van cellulite

  • Vermoeidheid/stress

  • Buikklachten

  • Vastzittend (oud) zeer en trauma dat in ons lijf zit

  • Betere doorbloeding

  • Vage klachten in het lijf

  • Verklevingen/blokkades losmaken die bijvoorbeeld om gewrichten, spieren en pezen vastzitten.

Is dit jouw eerste keer voor een cupping behandeling? Dan adviseer ik een sessie van 60 minuten. Zo hebben we de tijd om samen te kijken wat het beste past bij jouw hulpvraag en kunnen we het beste resultaat voor jouw lichaam bereiken.

Prijzen

Behandeling van 30 minuten:   €  45,00 
Behandeling van 45 minuten:   €  60,00 
Behandeling van 60 minuten:   €  75,00 
3 x cuppingpakket 30 minuten: € 120,00 (t.w.v. €  135,00)
3 x cuppingpakket 45 minuten: € 165,00 (t.w.v. €  180,00)
3 x cuppingpakket 60 minuten: € 210,00 (t.w.v. € 225,00)

Bindweefselmassage

Met een bindweefselmassage voor het gezicht kom je op zoveel lagen dieper dan een normale massage.

Je stimuleert de collageenproductie en zorgt voor een optimale doorbloeding waardoor je een natuurlijke glow krijgt op je gezicht. Bindweefselmassage verzacht de fijne lijntjes van het gezicht en is daarnaast een detox voor het gezicht. De afvalstoffen worden afgevoerd, dus er zijn minder verklevingen in het gezicht.

Daarnaast maak ik gebruik van mijn cup. Deze cup haalt verklevingen weg. Denk bijvoorbeeld aan je kaken. Vaak zit hier zoveel spanning op. De spierspanning in dit gebied maak ik los met de cup in combinatie met een bindweefselmassage. Voor een optimaal resultaat zijn er meerdere bindweefselmassages nodig.

Ik bied een kuur aan van 4 tot 6 behandelingen. Hierbij kom je wekelijks voor een behandeling zodat de huid weer in een goede conditie zal komen en de spierspanning in je gezicht weer in ontspanning is.

Prijzen

Kuur van 4 behandelingen: €  160,00 (t.w.v. 180,00)
Kuur van 6 behandelingen: € 250,00 (t.w.v. 
€ 270,00)

Losse behandeling van 30 minuten: € 45,00 

melanie-35.jpg
melanie-42-2.jpg

Anti-cellulite behandeling

Bij een anti-cellulite behandeling maak ik gebruik van het Maximus apparaat. Dit apparaat zorgt voor een diepe verhitting van de huidlagen en een verstrakking en egalisering van de huid. De radiofrequentie die de Maximus afgeeft, zorgt ervoor dat de huid opgewarmd wordt tussen de 40-42 graden. Het vet in de vetcellen wordt hierdoor vloeibaar. De warmte zorgt ook voor een betere doorbloeding in de huid waardoor de afvalstoffen worden afgevoerd. Het cuppen ondersteunt de Maximus in het proces van het afvoeren van afvalstoffen. Met het cuppen maken we het bindweefsel los en worden alle afvalstoffen afgevoerd.

Actie prijzen

3 x Anti-cellulite behandeling:

€ 244 (normale prijs 297,00)

Nu de zomeractie voor € 199

6 x Anti-cellulite behandeling:

€ 433,00 (normale prijs € 594,00)

Combi pakket: 3 x anti-cellulite behandeling

+ 4 x cupping: € 522,00 (normale prijs € 597,00) 

Kosten voor losse behandeling:

€ 85,00 (normale prijs € 99,00)

Transformational cuppin
Bindweefemassage
Cellilute behandelin

Cupping i.c.m. lichaamsgerichte

oefeningen

Tijdens deze behandeling maak ik gebruik van rebalancing technieken. Door het toepassen van deze technieken in combinatie met cupping, bereiken we diepere lagen in het lijf. Vaak slaan we onverwerkte emoties of nare gebeurtenissen op in het lijf.

Ik maak contact met jouw lijf en we gaan samen kijken waar het vast zit. We gaan oefenen om er doorheen te bewegen zodat het lichaam vrij komt van deze blokkades. De cups ondersteunen dit proces.

Prijzen

Behandeling van 90 minuten:  € 90,00

melanie-29.png
Cupping icm
bottom of page